Altijd gratis verzending vanaf € 20,- Beste kwaliteit/prijs Voor mannen en vrouwen Altijd de nieuwste trends

Ruilen en retour

Niet tevreden met uw product(en)? Geen enkel probleem, u kunt uw bestelling binnen 14 dagen retourneren of ruilen.
 

Hoe te retourneren of te ruilen

Bij online aankopen heeft u recht op herroeping. Wanneer u het product heeft ontvangen dan heeft u nog 14 dagen de tijd om de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden. Daarom heeft u het recht om bij ons binnen 14 dagen een artikel retour te sturen of ruilen voor een ander product. De verzendkosten van het retourneren zijn voor rekening van de koper.

Reeds in ontvangst genomen artikelen of een deel ervan dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Wij zullen dan het gehele aankoopsom aan u terugstorten. Een retourpakket moet voldoende gefrankeerd worden en verstuurd worden naar:

Casual & More
Hengeveldebrink 33
7544 TL Enschede

Indien uw retour zending goed wordt bevonden, wordt het te crediteren bedrag binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening. Bij sommige betaalmethoden kan het langer duren voordat het teruggestorte bedrag op uw rekening staat.

Product en verpakking bij retour

Indien u er niet zeker van bent, dat u het product wilt houden, dan raden wij u aan om voorzichtig om te gaan met het product en de verpakking. Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, dan dient u het product en de verpakking zo redelijkerwijs mogelijk, in de oorspronkelijke staat bij ons aan te leveren.

Klachtenafhandeling

Bij Casual Overhemden draait alles om tevreden klanten. Mocht het onverhoopt voor komen dat er iets niet in orde is met uw bestelling of product, dan kunt u een email sturen naar info@casual-overhemden.nl. Vermeld daarin uw persoonsgegevens, datum bestelling en uw bestelnummer en de aard van uw klacht. U kunt binnen 2 werkdagen een reactie van ons verwachten. Uiteraard zullen wij ons best doen om uw klacht naar tevredenheid op te lossen.